16 листопада 2015 року на базі Воробіївської ЗОШ І-ІІ ступенів був проведений випереджуючий семінар вчителів трудового навчання на тему "Метод проектів – як засіб підвищення творчого потенціалу учнів".

На початку семінару директор школи Дешева О.І. ознайомила всіх учасників з історією школи, яка розпочала своє функціонування з 1934 року.

В теоретичному блоці питань керівник РМО, вчитель трудового навчання Білогірського НВК, опрацював із вчителями структуру та зміст програми для 8 класу відповідно до нових Державних  стандартів

Методист райметодкабінету Пацалюк В.З. у своєму виступі розкрила питання ефективності проектно-технологічної діяльності на уроках трудового навчання у 5-9 класах.

Під час практичної частини семінару вчителі відвідали урок трудового навчання у 7 класі на тему "Технологія оздоблення виробу" проведений вчителем школи Міщуком В.Р.

Крім цього, Володимир Ростиславович провів із вчителями трудового навчання майстер-клас по виготовленню  дитячої іграшки із підручних матеріалів, ознайомив із навчально-матеріальною базою шкільної майстерні, поділився досвідом роботи з обдарованими учнями.

В ході засідання круглого столу вчителі обговорили відвіданий урок і проведений майстер-клас. Дали високу оцінку роботи вчителя з питань організації діяльності учнів під час практичної роботи по технології оздоблення виробу, забезпечення робочих місць школярів.

Під час проведення семінару панувала доброзичлива атмосфера і дружня співпраця всіх учасників.

На семінарі були вироблені рекомендації щодо вибору обов’язкової для вивчення складової навчальної програми у 8 класі з 1 вересня 2016 року, тем творчих проектів, забезпечення робочих місць учнів необхідними  матеріалами та інструментами для виконання практичних робіт.

14 листопада 2014 року вчителем трудового навчання Воробіївської ЗОШ 1-П ст. Міщуком В.Р. проведено майстер-клас з вчителями технічної праці загальноосвітніх шкіл району на тему: "Технологія виготовлення виробів із фольги".

      Методист райметодкабінету Пацалюк В.З. визначила  коло завдань, які стоять перед вчителями трудового навчання щодо виконання вимог навчальної програми в контексті нових Державних стандартів базової загальної середньої освіти.

        Міщук В.Р. ознайомив вчителів трудового навчання із основними матеріалами та інструментами необхідними для виготовлення виробів із фольги, акцентував  увагу на послідовності виконання операцій запропонованих виробів

         Учасники майстер-класу в ході практичного заняття відпрацьовували навики виготовлення запропонованих виробів із фольги

         На завершення учасники майстер-класу дякували Міщуку В.Р. за надану можливість поповнити свої практичні уміння і навики при виготовленні виробів  з різних матеріалів. Із своїми завданнями справилися повніст